Uw gegevens

Geboortedatum *

Notatie: 26-10-2020

U kunt uw polisnummer vinden op uw polisblad. Ben u uw polisblad kwijt? Bel dan naar het BNP Paribas Cardif Contact Center, tel. 0162-486000.

Van welk recht wilt u gebruik maken?

U hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, aan te passen, aan te vullen, te laten vergeten, over te dragen, bezwaar aan te tekenen en de verwerking ervan te beperken. Ook hebt u het recht om een automatisch genomen besluit te laten nemen door een van onze medewerkers. Maar we kunnen niet aan ieder verzoek voldoen door mogelijke andere wetsbepalingen. Om uw verzoek zo goed mogelijk te beoordelen, vragen we u om uw verzoek toe te lichten. Zo kunnen wij uw verzoek het beste beoordelen. Hebt u vragen hierover? Bel ons dan gerust.

Bijlage toevoegen

Wij willen er zeker van zijn dat we met de gegevens van de juiste persoon werken. Daarom hebben we een kopie van uw identiteitsbewijs nodig. U kunt kiezen voor een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs. Met deze kopie gaan wij natuurlijk heel zorgvuldig om en bewaren deze niet langer dan nodig is. Meer informatie over het uploaden van een identiteitsbewijs vindt u op de website van de rijksoverheid.


Bestanden moeten kleiner zijn dan 128 MB.
Toegestane bestandstypen: doc docx pdf jpg jpeg gif png ppt pptx.