Bekijk in het overzicht hieronder hoe onze klanten de klantenservice ervaren.
De score en klant ervaringen zijn gebasseerd op de volgende twee diensten:

  • Inkomend telefoonverkeer
  • Inkomend e-mailverkeer

Meer informatie over klanttevredenheid leest u op de pagina over onze klanttevredenheidsonderzoeken.

  • Inkomend telefoonverkeer samengevoegd

    Inkomend telefoonverkeer

    Totale score:

    8,7
    Ervaringen gebaseerd op 336 klanten
    Scoreverdeling Inkomend telefoonverkeer
    Snelheid afhandelen vraag 8,4
    Behulpzaamheid oplossen vraag 8,7
    Deskundigheid onderwerp 8,6
    Vriendelijkheid medewerker 9,2

    Sorteer op:

    132 Reviews

    • Ik ben erg tevreden met BNP Parisbas.

      Toegevoegd op 03-12-2018

      Auteur: Bonkendorf

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 9
      Behulpzaamheid oplossen vraag 9
      Deskundigheid onderwerp 9
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • Goed, gedegen advies

      Toegevoegd op 29-08-2018

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 9
      Totale score 8
    • Zie vraag: wat moeten we blijven doen

      Toegevoegd op 28-08-2018

      Auteur: Merrienboer

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 9
      Behulpzaamheid oplossen vraag 9
      Deskundigheid onderwerp 9
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • klantvriendelijk en onduidelijkheden !
      K.Mokamel

      Toegevoegd op 01-06-2018

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • de deskundigheid en klantvriendelijkheid van de medewerker was dik in orde. alleen weten waar je moest zijn kan beter.

      Toegevoegd op 01-06-2018

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 9
      Deskundigheid onderwerp 9
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • vriendelijk, duidelijke uitleg professioneel gedaan van het beging tot het einde super...............

      Toegevoegd op 14-05-2018

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Tevreden

      Toegevoegd op 26-04-2018

      Auteur: Palmen

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • Toegevoegd op 13-04-2018

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 7
      Behulpzaamheid oplossen vraag 9
      Deskundigheid onderwerp 9
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • Super geholpen, heel vriendelijk personeel en super snelle reactie en ook gelijk mail binnen na gesprek.

      Toegevoegd op 12-04-2018

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Het was maar een vraag aan één dame, maar als heel Customer Service werkt als deze mevrouw, Dan is dat grote klasse.

      Toegevoegd op 06-04-2018

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Mijn vraag werd beantwoord en het benodigde formulier werd snel toegestuurd via de mail.

      Toegevoegd op 05-04-2018

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 8
      Totale score 8
    • Vriendelijk en begripvol te woord gestaan. Enige wat jammer is dat je, voordat je iemand spreekt, een behoorlijke tijd moet wachten

      Toegevoegd op 15-03-2018

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 9
      Behulpzaamheid oplossen vraag 9
      Deskundigheid onderwerp 9
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • ..

      Toegevoegd op 09-03-2018

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 9
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Ze zijn vriendelijk aan de lijn en vlot geholpen met mijn vraag

      Toegevoegd op 07-03-2018

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 9
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Ik word altijd vriendelijk en deskundig behandeld. Ik voel me geen nummer als ik bel.

      Toegevoegd op 16-02-2018

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • mijn vraag werd snel en duidelijk beantwoord!

      Toegevoegd op 17-01-2018

      Auteur: Westerhof

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • heel goed geholpen

      Toegevoegd op 16-01-2018

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Mijn vragen over mijn verzekering werden snel beantwoord. Verder kreeg ik, ongevraagd, extra nuttige informatie . Goed meegedacht!

      Toegevoegd op 04-01-2018

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 9
      Behulpzaamheid oplossen vraag 9
      Deskundigheid onderwerp 9
      Vriendelijkheid medewerker 9
      Totale score 9
    • Ik had een kopie polis nodig. Binnen 5 minuten na het contact in mijn mailbox ontvangen.
      Snelle , efficiente en persoonlijke dienstverlening.
      Alex Salden

      Toegevoegd op 03-07-2017

      Auteur: Salden

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 0
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • BNP is een goed bedrijf. na de diverse stukken die bnp nodig had voor mij voor de claim die was ingediend, werd er snel een beslissing genomen. Geven zowel telefonisch als per email dat. een beslissing binnen 10 werkdagen wordt genomen. Bij mij was dit 1 dag. Klantvriendelijk en professioneel bedrijf . Blijf deze professionaliteit op dit hoge niveau behouden

      Toegevoegd op 06-06-2017

      Auteur: Schots

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Duidelijke heldere communicatie.
      Wel jammer dat het allemaal zo lang duurt.

      Toegevoegd op 23-05-2017

      Auteur: van den Besselaar

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 9
      Behulpzaamheid oplossen vraag 9
      Deskundigheid onderwerp 9
      Vriendelijkheid medewerker 9
      Totale score 9
    • Ik werd in korte tijd doorgeschakeld. Kreeg een vriendelijke dame aan de telefoon die direct aan de slag ging voor mij. Binnen 10 minuten had ik antwoord op al mijn vragen en was de benodigde informatie naar mij toegestuurd via de mail

      Toegevoegd op 28-04-2017

      Auteur: Labruyere

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 8
      Totale score 8
    • Zeer prettig en deskundig voorzien van informatie die ik nodig had en zelfs op eigen initiatief ook relevant advies gegeven over de door mij aangegane verzekering. TOP

      Toegevoegd op 31-01-2017

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 9
      Behulpzaamheid oplossen vraag 9
      Deskundigheid onderwerp 9
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • Mijn ervaring met Paribas is zeer goed, fijne en deskundig hulp. Het geeft een goed gevoel dat mensen met je mee leven en je situatie kunnen begrijpen, voor zover mogelijk.

      Toegevoegd op 17-01-2017

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 9
      Behulpzaamheid oplossen vraag 9
      Deskundigheid onderwerp 9
      Vriendelijkheid medewerker 9
      Totale score 9
    • nvt

      Toegevoegd op 22-12-2016

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 9
      Behulpzaamheid oplossen vraag 9
      Deskundigheid onderwerp 9
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • Kort en bondig gesprek to the point!

      Toegevoegd op 07-12-2016

      Auteur: Bart Gorsse

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Zeer positieve ervaring, helaas weet ik niet wat ik er verder nog aan toe moet voegen.

      Toegevoegd op 05-12-2016

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Altijd vriendelijk in de service en vragen worden goed beantwoord

      Toegevoegd op 07-11-2016

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 9
      Totale score 8
    • Vind het een professionele afhandeling. Communicatie verloopt duidelijk en goed.

      Toegevoegd op 28-10-2016

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • goede service,duidelijke uitleg,en snelle afhandeling.
      .

      Toegevoegd op 19-10-2016

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 9
      Behulpzaamheid oplossen vraag 9
      Deskundigheid onderwerp 9
      Vriendelijkheid medewerker 9
      Totale score 9
    • Klantvriendelijkheid scoort hoog.voelde me prettig geholpen.

      Toegevoegd op 04-10-2016

      Auteur: Codfried

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 9
      Behulpzaamheid oplossen vraag 9
      Deskundigheid onderwerp 9
      Vriendelijkheid medewerker 9
      Totale score 9
    • Vriendelijke contact. Medewerkers zijn behulpzaam, zowel telefonisch als via de email.
      Snelle beantwoording vragen. Claim afwijzing gehad, Nu bezwaar ingediend. Gevoel dat bezwaarschrift serieus wordt genomen.

      Toegevoegd op 29-09-2016

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 9
      Behulpzaamheid oplossen vraag 9
      Deskundigheid onderwerp 9
      Vriendelijkheid medewerker 9
      Totale score 9
    • na al die jaren dat mijn vrouw is overleden krijg ik nog de tranen in mijn ogen dat ik iets atministratiefs moet doen, bij deze,ieder zijn vak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

      Toegevoegd op 29-09-2016

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Duidelijke communicatie en snelle afhandeling

      Toegevoegd op 26-05-2016

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 9
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Vraag opvangpolis hypotheek

      Direct contact met de juiste persoon, vriendelijk en deskundig afgehandeld. Behulpzaam, betrokken en nemen de tijd.

      Toegevoegd op 29-03-2016

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Klantenservice Cardif

      Dit jaar heb ik al meerdere keren contact gehad met Cardiff. Elke keer verbaas/ben weer positief verrast door de klantvriendelijke en servicegerichte medewerkers. De dames en heren hebben echt de instelling om hoe dan ook een antwoord te geven op je vraag. Het antwoord kan ook niet in mijn straatje passen, maar desondanks geen ingetogen woord van de medewerkers.
      Mijn enige opmerking betreft verbetering is de muziek tijdens het wachten wanneer men iets uitzoekt.

      Toegevoegd op 03-03-2016

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • integriteit

      Keurig bedrijf, komt afspraak na

      Toegevoegd op 16-11-2015

      Auteur: Dhr. Sloterdijk

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 9
      Totale score 9
    • Snelheid van afhandelen lag niet aan die mevrouw die mij te woord stond, maar aan de bereikbaarheid aan de telefoon.

      Toegevoegd op 20-10-2015

      Auteur: Dhr. Veldhuis

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 4
      Behulpzaamheid oplossen vraag 9
      Deskundigheid onderwerp 7
      Vriendelijkheid medewerker 9
      Totale score 7
    • Een voorbeeld uit het boekje

      Mijn vraag over een ontvangen brief is door de medewerker van BNP Paribas Cardif op een wel heel plezierige manier afgehandeld. Deze medewerker weet wat hij aan het doen is! Zo wil je als klant worden benaderd en geholpen. Top!

      Toegevoegd op 06-10-2015

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Telefonisch goed contact

      De Medewerkers staan open voor vragen.

      Toegevoegd op 07-09-2015

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 7
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 8
      Totale score 8
    • Klantvriendelijke medewerkers

      Binnen 2 tellen na het maken van de keuze, werd ik geholpen door een zeer vriendelijke mevrouw, die binnen een mum van tijd een duidelijk overzicht kon geven van de status van in dit geval mijn claim.
      Keuzemenu is duidelijk. Medewerkers (ook al eerder) hebben verstand van zaken en zijn zeer klantvriendelijk.

      Toegevoegd op 25-08-2015

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • Erg goed geholpen

      Zeer goed geholpen met mijn vraag. En een duidelijke oplossing.

      Toegevoegd op 17-08-2015

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Duidelijk geholpen bij lastige vraag

      Vriendelijk en deskundig.

      Toegevoegd op 17-08-2015

      Auteur: Dhr. Bosma

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • Zeer snel en goed geholpen

      Vriendelijk te woord gestaan, snelle afhandeling en kreeg direct mail zoals besproken.

      Toegevoegd op 17-08-2015

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 8
      Totale score 8
    • Tevreden!

      9 van de 10 keer kreeg ik meteen iemand aan de lijn. Vriendelijke medewerker en erg behulpzaam.

      Toegevoegd op 17-08-2015

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 7
      Vriendelijkheid medewerker 9
      Totale score 8
    • Je wordt vriendelijk te woord gestaan en vooral de heldere uitleg!

      Toegevoegd op 17-08-2015

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 9
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Compliment

      Cardif is een professionele organisatie. Bereikbaarheid en deskundigheid is er top. Ook papierwerk ziet er keurig uit. Ik ben blij dat ik jaren geleden daar mijn arbeidsongeschiktheidsverzekering (die nu maandelijks uitkeert) heb afgesloten.

      Toegevoegd op 17-08-2015

      Auteur: Dhr. Boor

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Toegevoegd op 15-07-2015

      Auteur: Dhr. Nuijten

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 9
      Behulpzaamheid oplossen vraag 9
      Deskundigheid onderwerp 9
      Vriendelijkheid medewerker 9
      Totale score 9
    • Toegevoegd op 25-06-2015

      Auteur: Dhr. Temmink

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 8
      Totale score 8
    • Goede snelle service

      Na het indienen van de claim werd ik goed op de hoogte gehouden en de afhandeling was snel en prima in orde. goed geregeld!

      Toegevoegd op 26-05-2015

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 7
      Deskundigheid onderwerp 9
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • verrassend

      Je zal maar onvrijwillig in de WW komen op 54jarige leeftijd
      Voor de maatschappij ben je afgeschreven of zo wordt je behandeld.
      Een telefoon tje met Cardiff en je wordt op een menselijke manier te woord gestaan
      Met ook nog de nodige tips en tops . super !

      Toegevoegd op 26-03-2015

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • UItstekend

      UItstekend telefonisch contact en bijzonder hulpvaardig zonder nonsens.

      Toegevoegd op 23-01-2015

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 9
      Behulpzaamheid oplossen vraag 9
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • betreft: verzekeringen

      een absolute aanrader. gewoon zoals het hoort, maar dat begrijpen ze bij veel bedrijven en instellingen
      nog niet helemaal.

      Toegevoegd op 20-01-2015

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 9
      Behulpzaamheid oplossen vraag 9
      Deskundigheid onderwerp 9
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • Ben uitstekend en deskundig geholpen, een aanrader.

      Toegevoegd op 14-01-2015

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 9
      Totale score 9
    • Vriendelijk, geduldig en klantgericht!

      Toegevoegd op 08-12-2014

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 7
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 9
      Totale score 8
    • Ook al stond Cardif in zijn recht om de polis te ontbinden, de medewerker was als vertegenwoordiver van Cardif bereid om mij tegemoet te komen. In deze financieel lastige en harde tijd, heb ik dat als heel klantvriendelijk ervaren.

      Toegevoegd op 21-11-2014

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Beoordeling

      Ik ben zeer tevreden over hoe ik ben behandeld dit was zoals het HOORT snel in afhandeling, correct ,behulpzaam en met name de vriendelijkheid van de medewerkers

      Toegevoegd op 05-11-2014

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • ik had zelf nog nooit een woon opvang verzekering afgesloten hoe de mensen van bnp Paribas mij hebben geholpen vind ik geweldig,

      Toegevoegd op 17-10-2014

      Auteur: Dhr. van Zoelen

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 9
      Behulpzaamheid oplossen vraag 9
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Alleen maar goede eigenschappen van BNP

      Ik werd gelijk goed geïnformeerd, over de mogelijkheden die voor mij van toepassing waren. Zeer deskundige en vriendelijke medewerker. Zeer tevreden over het eindresultaat.

      Toegevoegd op 15-10-2014

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Klanten service van hoog niveau

      Mijn kennismaking van de website van BNP Paribas was positief. Een zeer duidelijke uitleg van zaken. Ook mijn ervaring met de klantenservice nadat ik de avond van te voren een hypotheek beschermverzekering had afgesloten was uitermate positief. BNP Paribas leidt haar mensen duidelijk goed op

      Toegevoegd op 26-09-2014

      Auteur: Dhr. van IJzendoorn

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • polis

      Was door verhuizing polis kwijt geraakt. Belde of ik soms een nieuwe via de mail kon krijgen.
      Een zeer vriendelijke meneer handelde alles zeer snel en correct af, binnen 3 minuten had ik mijn polis. De manier hoe ik te woord werd gestaan en de aardige toon waarop de meneer sprak, daar kan menig ander bedrijf een VOORBEELD aan nemen!

      Toegevoegd op 12-09-2014

      Auteur: Dhr. Huisman

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • P.Kogelman

      Zeer vriendelijk te woord gestaan door uw medewerker en vervolgens de gevraagde info binnen enkele minuten in mijn mail

      Toegevoegd op 01-09-2014

      Auteur: Dhr. Kogelman

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Prettig eerste contact!

      Ik was aangenaam verrast door de vriendelijkheid van de medewerker en het begrip dat hij toonde voor mijn vraag en situatie.

      Toegevoegd op 29-08-2014

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 7
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • Coulance uitkering

      Hedenmorgen contact gehad met Cardiff inzake afhandeling
      Zaak (stopzetten verzekering)zeer duidelijk open en goed
      Gesprek gehad en konden me exact uitleggen wanneer er contact is of was
      Geweest.zeer tevreden over afhandeling
      Gr R Peters

      Toegevoegd op 25-08-2014

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Contract van 2008

      Ik kwam een contract in mijn administratie tegen van 2008. Geen idee of dit nog liep. Ben netjes te woord gestaan en het contract is nog eens doorgenomen en uitleg over gegeven.

      Toegevoegd op 12-08-2014

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 9
      Deskundigheid onderwerp 9
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • Melding van mijn mogelijke schade

      Ik werd bijzonder vriendelijk te woord gestaan en de medewerker stuurde dermate goed dat er snelheid en accuratesse ontstond in de beantwoording van mijn vragen en het oplossen van mijn probleem.

      Toegevoegd op 14-07-2014

      Auteur: Dhr. Wolters

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 9
      Behulpzaamheid oplossen vraag 9
      Deskundigheid onderwerp 9
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • goede hulp

      Ik kan bnp paribas cardif echt aanbevelen je word hier goed en correct behandeld. Ik heb nog nooit geen problemen gehad met betalingen e.d. je word gewoon goed geholpen. En een klantenservice die een goede kennis heeft ook zeer belangrijk als je vragen hebt.

      Toegevoegd op 30-06-2014

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Online aanmeld systeem is heel makelijk, duidelijk en super snel. Klantenservice is idd heel erg goed, super vriendelijk ! 1000x beter dan andere verzekeraars.

      Toegevoegd op 27-06-2014

      Auteur: Dhr. Khan

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Zeer tevreden !

      De telefonische omgang met klanten is zeer goed, men is vakbekwaam en erg behulpzaam.

      Toegevoegd op 17-06-2014

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 9
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • telefoon gesprek

      zeer deskundig en eerlijk

      Toegevoegd op 04-06-2014

      Auteur: Dhr. Meens

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 7
      Totale score 8
    • prima service; snel en persoonlijk

      Toegevoegd op 28-05-2014

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 7
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 8
      Totale score 8
    • Telefonisch contact

      Uitstekende service. Vriendelijke medewerker. Ik voel me echt geholpen

      Toegevoegd op 13-05-2014

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • Vraag aan BNP Paribas Cardif

      Zeer klantvriendelijk en duidelijke antwoorden!

      Toegevoegd op 05-05-2014

      Auteur: Mevr. ##### ##### #####

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • Arbeidsongeschiktheid

      Vriendelijk geholpen weet nog niet hoe het verder gaat maar het begin is er.

      Toegevoegd op 28-04-2014

      Auteur: Mevr. ##### ##### #####

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 7
      Behulpzaamheid oplossen vraag 9
      Deskundigheid onderwerp 9
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • vriendelijk en direct

      M.b.t. mijn vragen werd ik snel en vriendelijk te woord gestaan

      Toegevoegd op 26-03-2014

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 9
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • zeer bevredigend contact

      vriendelijke, deskundige dame. Zeer behulpzaam

      Toegevoegd op 26-03-2014

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 9
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 9
      Totale score 10
    • keurig netjes behandeld de medewerker denkt mee met klant

      Toegevoegd op 06-03-2014

      Auteur: Dhr. Meerbeek

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 9
      Deskundigheid onderwerp 9
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • afhandeling was zeer accuraat en duidelijk

      Toegevoegd op 26-02-2014

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • telefonisch contact

      prima te woord gestaan, zeer vriendelijk en duidelijke uitleg. ook binnen 5 minuten beloofde mail binnen.

      Toegevoegd op 24-02-2014

      Auteur: Mevr. Naatje

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 7
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 8
      Totale score 8
    • Vriendelijk en attente benadering.
      Denkt mee en adviseert.
      Prettige afronding van het gesprek.

      Toegevoegd op 20-02-2014

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 9
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • Twee maal enorm vriendelijk te woord gestaan via telefoon, snelle afhandeling van mijn verzoek, correcte benadering, ik was geen nummer of lastige klant, werd netjes bij naam genoemd. Toppie!

      Toegevoegd op 19-02-2014

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 9
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 9
      Vriendelijkheid medewerker 9
      Totale score 9
    • Service

      Andere Verzekeringen kunnen naar mijn mening een voorbeeld nemen aan de werkwijze van Cardif.

      Het woord Service komt hier pas écht tot zijn recht, Gratis én Goed advies en duidelijke vriendelijke antwoorden op vragen.

      Toegevoegd op 05-02-2014

      Auteur: Dhr. Dols

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Het kan iedereen overkomen

      Wegens meerdere omstandigheden, bijna in financiële problemen. Gelukkig in goede tijden een Cardif verzekering afgesloten.

      Toegevoegd op 04-02-2014

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Contact ivm ontbreken bevestigings mail

      Ik werd snel, deskundig en heel vriendelijk te woord gestaan. Het probleem werd snel opgelost en ik werd zelfs bedankt voor het melden van het probleem. Daar kunnen velen een voorbeeld aan nemen.

      Toegevoegd op 03-02-2014

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 9
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • Ben tevreden.

      Toegevoegd op 29-01-2014

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 7
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 7
      Vriendelijkheid medewerker 8
      Totale score 8
    • Optioneel

      Ben zeer tevreden over Cardif, Ben door de medewerker netjes en correct geholpen

      Toegevoegd op 15-01-2014

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Zeer tevreden

      Nooit eerder gebeld met BNP maar nu toch even informeren naar een bepaalde situatie. Kreeg direct alle informatie en zelf meer. Goed geholpen, top!

      Toegevoegd op 09-01-2014

      Auteur: Mevr. Vos

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 9
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 9
      Vriendelijkheid medewerker 9
      Totale score 9
    • Ik heb gebeld in november ivb met het splitsen van een polis. Geen probleem werd mij verteld, gewoon even bellen tegen de tijd dat alle betrokkenen verhuisd zijn.
      Vervolgens in januari gebeld, bleek formulier voor nodig te zijn, wat mij in november al toegezonden had kunnen worden. Omdat betrokkenen nu verhuisd zijn, moet ik veel moeite doen om de handtekeningen te vergaren. Medewerkster kon inderdaad teruglezen dat ik gebeld had en wat mij was uitgelegd, dus was schuld van collega niet van haar. Geen inlevingsvermogen, excuses, alleen afschuiven. Wel formulier snel per mail ontvangen.

      Toegevoegd op 06-01-2014

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 7
      Behulpzaamheid oplossen vraag 7
      Deskundigheid onderwerp 4
      Vriendelijkheid medewerker 5
      Totale score 6
    • Werkeloos

      Wij werden door de medewerker geattendeerd op "Cardif Cares", nuttige informatie waar we in de toekomst misschien wel wat mee kunnen.

      Toegevoegd op 02-01-2014

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 8
      Totale score 8
    • Communicatie en oplossing vraag.

      Ik ben erg plezierig geholpen. Mijn vraag werd snel en duidelijk beantwoord!

      Toegevoegd op 02-01-2014

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 9
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • BNP hulpzaam dus tevreden

      Door een nette vriendelijke benadering in het gesprek is mijn vraag prettig beantwoord ondanks ik er nog extra handelingen voor moest doen.

      Toegevoegd op 30-12-2013

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 9
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • De medewerker was zeer kundig, vriendelijk, geduldig, behulpzaam en heeft integer gehandeld.

      Toegevoegd op 23-12-2013

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Werd snel en vakkundig geholpen, ben tevreden.

      Toegevoegd op 11-12-2013

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 9
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Goed voor elkaar!!

      Erg snel en vriendelijk geholpen!! Complimenten!!

      Toegevoegd op 29-11-2013

      Auteur: Dhr. Metz

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 9
      Deskundigheid onderwerp 9
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Verhuisberichtgeving geen enkel probleem

      Kreeg op de internetsite een zeer goed overzicht voor mijn ogen die mij meteen wegwijs maakte in wat ik wou vinden en na een telefoongesprek en e-mail een supersnelle service en afhandeling, chapeau.

      Toegevoegd op 28-11-2013

      Auteur: Dhr. Tielens

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Meedenken

      Precies zeggen zoals het zit.

      Toegevoegd op 25-11-2013

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan en mijn vraag is snel en zorgvuldig behandeld.

      Toegevoegd op 25-11-2013

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 0
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • Snel en duidelijk geholpen

      Binnen enkele seconden na het keuze menu iemand aan de telefoon gekregen.
      die mij snel aan een passende oplossing heeft geholpen.

      Nette service!
      bedankt

      Toegevoegd op 20-11-2013

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Aanvulling op gegeven cijfers

      de gegeven cijfers geven aan dat de medewerker zijn werk goed doet, echter laat de service van Cardif te wensen over vind ik. de medewerker doet wat hij moet doen en is dus niet verantwoordelijk voor de regelgeving van Cardif.
      de totale score van 10,0 is dus maar een deel van alle door mij gegeven cijfers: die zouden veel lager uitkomen.

      Toegevoegd op 11-11-2013

      Auteur: Dhr. Hartman

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Goede en vooral zeer snelle afhandeling van het probleem.

      Toegevoegd op 08-11-2013

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • Altijd zeer tevreden

      Alles wordt altijd zeer netjes geregeld. Een foutje kan er natuurlijk altijd insluipen, zoals bij ons met het wijzigen van het rekeningnummer. Maar dat is netjes opgelost en ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan.

      Toegevoegd op 04-11-2013

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 9
      Behulpzaamheid oplossen vraag 9
      Deskundigheid onderwerp 9
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • Ik kreeg meteen een medewerkster aan de telefoon die me deskundig en vriendelijk te woord stond. Mijn vraag was heel duidelijk beantwoord.

      Toegevoegd op 25-10-2013

      Auteur: Dhr. Huijerjans

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 8
      Totale score 8
    • De verzekeraar met goede voorbeeld

      De verzekeraar die snapt dat de klant het belangrijkste is en een voorbeeld kan zijn voor andere waar je soms wel het gevoel hebt een nummer te zijn, maar bij Cadiif zeker niet.

      Toegevoegd op 23-10-2013

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • vriendelijk en behulpzaam!!

      ik ben heel tevreden over de behulpzaamheid van bnp paribas cardif! ik werd vriendelijk en snel geholpen

      Toegevoegd op 16-10-2013

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 9
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 9
      Totale score 9
    • perfecte service

      Telefonisch contact gehad omdat ik niet zeker wist wat mijn polisnummer was en vanwege dat ik vragen had over mijn verzekering .
      Ben perfect geholpen en zeer zeker vriendelijk behandeld er zijn mij zelfs ook nog tips gegeven .
      Ga zo door :)

      Toegevoegd op 09-10-2013

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Afhandeling van vragen

      Werd zeer correct en snel geholpen met voldoende kennis van zaken.

      Toegevoegd op 01-10-2013

      Auteur: Dhr. Hollander

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 7
      Behulpzaamheid oplossen vraag 7
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 8
      Totale score 8
    • deskundigheid

      Ik had een vraag over een al langlopende verzekering,waarvan de financieeladviseur die hem ooit verkocht had alweer een poosje failiet was. Maar ik werd zeer deskundig tewoord gestaan en werd zeer helder geholpen. Moet eggen voor de eerste keer kontakt met bnp en ben er zeer tevreden over.

      Toegevoegd op 30-09-2013

      Auteur: Dhr. Jansen

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 9
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Status vraag inzake ORV aanvraag

      Accurate en efficiënte behandeling van mijn vraag. Vanaf receptioniste tot en met de projectverantwoordelijke binnendienst medewerker

      Toegevoegd op 23-09-2013

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 9
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 9
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Mijn vraag werd zorgvuldig en professioneel behandeld en kreeg snel een bevestiging per email. Voor mij een complexe materie wordt op deze manier iets meer verduidelijkt.

      Toegevoegd op 19-09-2013

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 9
      Totale score 8
    • verstand van zaken

      Goede heldere en eerlijke uitleg meedenkend

      Toegevoegd op 10-09-2013

      Auteur: Mevr. Jagmohan

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • claim

      ik heb de behulpzaamheid als oke ervaren. Echter de tijd die het nadat ik in de ww terecht ben gekomen en bepaalde info die ik moest verstrekken vond ik te lang en te veel. dat lijd als je al de stress van geen baan hebben maar tot onodige frustratie.

      Toegevoegd op 09-09-2013

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 7
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 8
      Totale score 8
    • Weet waar ov er ze praat

      Goede en snelle behandeling, erg tevreden.

      Toegevoegd op 02-09-2013

      Auteur: Dhr. Zwang

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 9
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • Telefonisch contact is prima verlopen, vriendelijk en snel geholpen.

      Toegevoegd op 30-08-2013

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 9
      Behulpzaamheid oplossen vraag 9
      Deskundigheid onderwerp 9
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • vriendelijk en goed geholpen

      Ik ben snel en vriendelijk te woord gedaan over de vragen die ik had.

      Toegevoegd op 26-08-2013

      Auteur: Mevr. Noppen

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • telefoon

      Mijn contact die ik heb gehad was via de telefoon van wegen mijn ontslag die ik nu nog aan het verwerken ben.
      het aanvraag formalier die ik heb gehad moet ik nog invullen dat zal aan het einde van het jaar zijn en ik hoop dat dit ook tot een tevredenheid zal zijn.
      met vriendelijke groet hans huysman

      Toegevoegd op 21-08-2013

      Auteur: Dhr. Huysman

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 7
      Behulpzaamheid oplossen vraag 7
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 8
    • Ben zeer goed en netjes geholpen bij een melding op een Arbeidsongeschiktheidsverzekering. Medewerker was positief gemotiveerd om te helpen bij letsel.

      Toegevoegd op 29-07-2013

      Auteur: Dhr. Veenstra

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • Aantal keren dit jaar contact gehad elke keer heel vriendelijk, behulpzaam, begripvol behandelt. Mijn grote complimenten daarvoor.

      Toegevoegd op 29-07-2013

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Zeer begripvol.. bedankt

      Toegevoegd op 26-07-2013

      Auteur: Mevr. Golven

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • Vriendelijk heid één ding wat zeker is.

      De medewerkster aan de telefoon was zeer vriendelijk, legde het e.e.a. aan me uit.

      Ze vroeg me nog of ik nog iets wilde weten, waarop ik bijna haar telefoonnummer had gevraagd. HAHAHA.

      Toegevoegd op 16-07-2013

      Auteur: Dhr. Van Veldhoven

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • kopie polis

      werd erg snel geholpen. De medewerker was erg vriendelijk en behulpzaam

      Toegevoegd op 10-07-2013

      Auteur: Mevr. Leny Beerboum

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Positieve ervaring

      Snelle service waar veel grote instellingen een voorbeeld aan kunnen nemen.

      Toegevoegd op 08-07-2013

      Auteur: Dhr. Ellen

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • Ontwetendheid

      Door mijn ontwetendheid en emotionele toestand werd ik door de medewerkers deskundig en zorgzaam opgevangen.

      Toegevoegd op 27-06-2013

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Hypotheek opvang polis

      Vragen zijn naar tevredenheid beantwoord, begrijpelijk en duidelijk.

      Toegevoegd op 21-06-2013

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 8
      Totale score 8
    • zeer snel en keurig en tijd nemen aan de telefoon

      Toegevoegd op 21-06-2013

      Auteur: Dhr. Mettrop

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Snelle en correcte afhandeling

      Ik kreeg zeer snel een medewerkster te spreken aan de telefoon en daarbij zijn alle relevante gegevens besproken, prima aanvullende informatie gekregen en in korte tijd de benodigde formulieren per e-mail ontvangen.

      Toegevoegd op 11-06-2013

      Auteur: Dhr. Braun

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • De eerste keer telefonisch contact gehad met Cardif en was er geen wachttijd,medewerker was vriendelijk, behulpzaam en van goed advies voorzien. Verder nog meer tips gekregen om mijn aanvraag te bespoedigen. Contact was dus positief, goede service moet ik zeggen.

      Toegevoegd op 10-06-2013

      Auteur: Dhr. Partodimedjo

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 8
      Totale score 8
    • Afhandeling claim BNP Paribas Cardif

      Werd vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Vragen zijn duidelijk beantwoord.
      Dit noem ik nou klantvriendelijk.

      Toegevoegd op 10-06-2013

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • Eerste contact

      Wij hadden een afschrijving gehad bij de bank die ons niet bekend voor kwam. Heb even gebeld en het is heel duidelijk nu waarvoor dat was . Ben erg vriendelijk benaderd en heb goede uitleg gehad van de telefoniste.

      Toegevoegd op 05-06-2013

      Auteur: Mevr. van Erp

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • hulp bij premievragen

      Onlangs rees bij mij de vraag welke dekkingen er aan een aantal premieafschrijvingen vastzaten, het overzicht was even weg. Ik ben toen telefonisch zeer goed geholpen. Een en ander is zeer duidelijk en geduldig uitgelegd.

      Toegevoegd op 04-06-2013

      Auteur: Dhr. De Bont

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • fijne hulp

      Ik had een heel fijn gesprek met een hele aardige mevrouw, ik ben goed geholpen.

      Toegevoegd op 29-05-2013

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • arbeidsongeschiktheid

      Mijn echtgenoot heeft BNP Paribas Cardif helaas nodig gehad wegens zijn ziekte. De benodigde administratieve afhandelingen hebben zij snel en uiterst correct geregeld.

      Toegevoegd op 27-05-2013

      Auteur: Dhr. Bosch

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • Klantentevredenheid

      Ben zowel de vorige keer als vanochtend zeer goed en vriendelijk geholpen.

      Toegevoegd op 15-05-2013

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
  • Inkomend e-mailverkeer samengevoegd

    Inkomend e-mailverkeer

    Totale score:

    6,5
    Ervaringen gebaseerd op 174 klanten
    Scoreverdeling Inkomend e-mailverkeer
    Snelheid afhandelen vraag 6,2
    Behulpzaamheid oplossen vraag 6,3
    Deskundigheid onderwerp 6,6
    Vriendelijkheid medewerker 7,0

    Sorteer op:

    87 Reviews

    • Was een top service!

      Toegevoegd op 26-09-2018

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Het betreft hier mijn 1e ervaring in contact met BNP Paribas Cardif over een gemis aan documenten uit het jaar 2014, welke zonder wedervragen per omgaande alsnog zijn verstuurd.

      Toegevoegd op 20-08-2018

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 0
      Deskundigheid onderwerp 0
      Vriendelijkheid medewerker 0
      Totale score 10
    • Verzoek om toezending van polis werd ingewilligd.

      Toegevoegd op 01-06-2018

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 7
      Behulpzaamheid oplossen vraag 0
      Deskundigheid onderwerp 0
      Vriendelijkheid medewerker 0
      Totale score 7
    • snelle afhandeling

      Toegevoegd op 19-04-2018

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 7
      Behulpzaamheid oplossen vraag 0
      Deskundigheid onderwerp 0
      Vriendelijkheid medewerker 0
      Totale score 7
    • Goede service

      Toegevoegd op 27-02-2018

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 8
      Totale score 8
    • Goed geholpen. Geen aanmerkingen

      Toegevoegd op 04-01-2018

      Auteur: S Kramer

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 9
      Behulpzaamheid oplossen vraag 9
      Deskundigheid onderwerp 9
      Vriendelijkheid medewerker 9
      Totale score 9
    • snel, goed en duidelijk antwoord.

      Toegevoegd op 19-10-2017

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 9
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 9
      Vriendelijkheid medewerker 7
      Totale score 8
    • De ervaring met de medewerkster was zeer goed. Mijn vraag is naar tevredenheid beantwoord.

      Toegevoegd op 12-10-2017

      Auteur: van der Wal

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 9
      Behulpzaamheid oplossen vraag 9
      Deskundigheid onderwerp 9
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • Ik vind eerlijk gezegd dat de enquete in geval van een vraag via de mail niet relevant is. Er staan teveel vragen in over het contact met de medewerker. Een enkele vraag over de snelheid zou voldoende zijn.

      Toegevoegd op 11-10-2017

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 9
      Behulpzaamheid oplossen vraag 0
      Deskundigheid onderwerp 0
      Vriendelijkheid medewerker 0
      Totale score 9
    • Mijn ervaring,

      zeer behulpzaam, Binnen een uur werd er terug gebeld en de dame heeft mij zeer vriendelijk te woord gestaan.

      Toegevoegd op 04-01-2017

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Opvraag van polissen gedaan. Door snelle en duidelijk reactie van de medewerker, deze binnen 2 dagen ontvangen.

      Toegevoegd op 28-11-2016

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Had een kopie polisblad nodig en heb hem de volgende dag ontvangen.

      Toegevoegd op 12-10-2016

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Snelle reactie en afhandeling per e-mail ik wacht nu nog af of ik de nieuwe polis ook snel ontvang.

      Toegevoegd op 04-10-2016

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 9
      Behulpzaamheid oplossen vraag 9
      Deskundigheid onderwerp 0
      Vriendelijkheid medewerker 0
      Totale score 9
    • nette behandeling altijd. Nooit een probleem ondervonden

      Toegevoegd op 27-06-2016

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 7
      Vriendelijkheid medewerker 8
      Totale score 8
    • Contact met Klantenservice

      Zojuist een prima ervaring met de klantenservice van BNP Paribas Cardif. Aanvraag kopie polisblad aanvraag keurig opgelost.

      Toegevoegd op 04-05-2016

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Top!

      Prima service!

      Toegevoegd op 03-05-2016

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Top snelheid

      Super snel antwoord gekregen en ook nog eens zeer volledig.

      Toegevoegd op 05-04-2016

      Auteur: Dhr. Eelen

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Snelle en correcte reactie gehad!

      Mijn polis en voorwaarden was ik kwijt, een e-mail naar de klantenservice werd correct en snel afgehandeld, binnen 24 uur had ik alles weer.

      Toegevoegd op 04-03-2016

      Auteur: Dhr. Hop

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • prima service

      Toegevoegd op 01-03-2016

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 9
      Vriendelijkheid medewerker 9
      Totale score 10
    • Fijn Bedrijf en byzonder klantvriendelijk

      Toegevoegd op 26-02-2016

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • goede afhandeling van betreffende zaken

      Naar aanleing van mijn zaak , kan ik hier enkel maar zeggen ga zo door , hoopt dat alle klanten van cardif ook op zo n manier geholpen worden.

      Toegevoegd op 15-02-2016

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 8
      Totale score 8
    • Goede opvolging.

      Prima opvolging en afhandeling van vragen en eventuele aanpassingen, wijzigingen.

      Toegevoegd op 08-01-2016

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 9
      Behulpzaamheid oplossen vraag 9
      Deskundigheid onderwerp 9
      Vriendelijkheid medewerker 9
      Totale score 9
    • Tevreden klant

      Ga zo door

      Toegevoegd op 08-01-2016

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 9
      Deskundigheid onderwerp 9
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Persoonlijke face tot face hulp

      Snelle hulp bij beantwoorden van algemene vraag, maar persoonlijk contact en helpen van invullen claim, zijn er niet, althans niet kosteloos, toch is er denk ik vaak behoefte aan persoonlijk contact.

      Toegevoegd op 08-10-2015

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 0
      Deskundigheid onderwerp 0
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Tevreden

      Een vraag gesteld via het contakt formulier waarop zeer snel en tot volle tevredenheid gereageerd wordt. Men is zeer vriendelijk en behulpzaam.

      Toegevoegd op 07-09-2015

      Auteur: Dhr. Van der Himst

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 9
      Behulpzaamheid oplossen vraag 9
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Snelle degelijke service

      Binnen een dag een degelijk antwoord gekregen na het invullen van een on-line formulier op hun website. Prima service!

      Toegevoegd op 17-08-2015

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Mail contact

      Zonder moeilijk gedoe kreeg ik kort en bondig antwoord.
      En precies waar ik om vroeg.

      Toegevoegd op 17-08-2015

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 9
      Behulpzaamheid oplossen vraag 9
      Deskundigheid onderwerp 9
      Vriendelijkheid medewerker 9
      Totale score 9
    • Gaarne iets snellere respons.

      Toegevoegd op 17-08-2015

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 6
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 7
      Vriendelijkheid medewerker 7
      Totale score 7
    • Snelle afhandeling, goede service

      Na het sturen van mijn vraag per mail, kreeg ik binnen een dag al antwoord terug. Hierin werd her antwoord mij zeer vriendelijk en professioneel uitgelegd. En wel zo dat het voor mij te begrijpen was, want vaak krijg je van instanties en bedrijven toch een antwoord waardoor weer nieuwe vragen rijzen omdat het onbegrijpelijk is. Hier was dat laatste dus niet het geval. Ga vooral op deze voet verder met jullie klanten.

      Toegevoegd op 17-08-2015

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Goed

      Toegevoegd op 17-08-2015

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Supersnelle service

      Waar kom je nog tegen dat een vraag op de ene dag gesteld, al de volgende dag wordt beantwoord? Een mooie ervaring met BNP Paribas Cardif.

      Toegevoegd op 31-07-2015

      Auteur: Dhr. Vos

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Afspraken niet goed nagekomen

      Over het algemeen ben ik tevreden over de verzekering en de dekking, maar helaas is er aan het eind niet goed gecommuniceerd. Daardoor zijn afspraken niet goed nagekomen en moet ik helaas langer wachten tot alles is afgehandeld.

      Toegevoegd op 31-07-2015

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 6
      Behulpzaamheid oplossen vraag 6
      Deskundigheid onderwerp 6
      Vriendelijkheid medewerker 6
      Totale score 6
    • Polis aanpassing

      Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Later een mailtje gestuurd en dezelfde dag was de polis aangepast.

      Toegevoegd op 17-07-2015

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 8
      Totale score 9
    • Wijziging gegevens

      Alles perfect verlopen.

      Toegevoegd op 14-07-2015

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Info

      De complimenten aan BNP Paribas Cardif voor het snel en duidelijk reageren op gestelde vragen.

      Toegevoegd op 09-07-2015

      Auteur: Mevr. Post

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 7
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • snelheid redelijk, inhoud miniem

      Snelheid van reactie vond ik niet geweldig, maar voldoende vond ik dit wel. (Wellicht telefonisch sneller te regelen in geval van nood). Echte inhoud had de reactie niet, omdat er in de algemene polis die ik toegestuurd heb gekregen niet duidelijk wordt verteld wanneer er wel of niet uitgekeerd wordt.

      Toegevoegd op 25-06-2015

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 6
      Behulpzaamheid oplossen vraag 4
      Deskundigheid onderwerp 2
      Vriendelijkheid medewerker 8
      Totale score 5
    • Wijziging begunstiging polis

      Zeer snelle reactie op mijn vraag.. Eerste telefonisch contact kwam niet gelegen en tijdens tweede moment kon ik helaas niet opnemen waarna mijn voicemail is ingesproken met het antwoord op mijn vraag en de bevestiging dat hetgeen ik wilde werd aangepast. Dit is ook direct netjes per e-mail bevestigd met in de mail een nieuw polisblad, welke enkele dagen later per post mocht ontvangen. Top!

      Toegevoegd op 28-04-2015

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 9
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Automatische incasso

      Afwikkeling vraag is m.i. correct afgehandeld, echter bij de volgende afschrijving is pas definitief vast te stellen of e.e.a. nu wel correct gaat.

      Toegevoegd op 25-11-2014

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 8
      Totale score 8
    • Afhadeling vraag

      Zeer snel en vriendelijk gereageerd.

      Toegevoegd op 08-07-2014

      Auteur: Dhr. Kerris

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 6
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • Contact klantenservice en e-mail

      Erg vriendelijk geholpen aan de telefoon. Er wordt de tijd genomen om alles door te nemen. Vervolgens heel snel antwoord via de mail. Allemaal erg prettig verlopen.

      Toegevoegd op 07-07-2014

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Prima service

      Cardif staat onmiddellijk klaar en zijn vriendelijk en alert en meedenkend.

      Toegevoegd op 26-05-2014

      Auteur: Dhr. Bakker

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Ik wil nog even toevoegen dat ik zeer tevreden ben over de bereikbaarheid en de accuraatheid van de medewerkers waarmee ik heb gesproken. Een pluim voor hen.

      Toegevoegd op 19-05-2014

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 7
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 8
      Totale score 8
    • Zo simpel kan het zijn

      Via het algemene adres een email gestuurd over het wijzigen van mijn rekeningnummer en binnen 24 uur alles geregeld. Keurige service.

      Toegevoegd op 14-05-2014

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 9
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Kopie polisaanvraag

      Binnen 2 dagen had ik de gevraagde polis via de mail ontvangen. Top!!!!

      Toegevoegd op 24-04-2014

      Auteur: Dhr. mulder

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 0
      Deskundigheid onderwerp 0
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • :o)

      Kort, krachtig en snel; Dank U wel :o)

      Toegevoegd op 08-04-2014

      Auteur: Dhr. Knapper

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Super goed geholpen

      Wist nog niet eens meer dat ik een arbeids ongeschiktheids verzekering had lopen Via BNP, maar omdat ik netjes bericht kreeg dat deze binnenkort stopte kon ik nog op tijd actie ondernemen en zo waarschijnlijk nog een redelijke vergoeding krijgen.

      Toegevoegd op 08-04-2014

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Perfect geregeld!

      Ik ben blij u te melden dat ik super geholpen ben.
      Snel en persoonlijk duidelijk in antwoord

      Toegevoegd op 28-03-2014

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Uitkering opgeven bij belasting

      Mijn vraag of ik mijn aanvullende werkloosheidsuitkering op moet geven bij de belasting werd dezelfde dag met een in behandelingsmail beantwoord. Het antwoord op mijn vraag kreeg ik de volgende ochtend al. Jullie toonden met het antwoord aan kundige mensen in dienst te hebben.

      Toegevoegd op 27-03-2014

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 9
      Totale score 10
    • Top klantenservice

      Super snelle reactie op mn vraag, met daarin tevens een goede oplossing! Top!

      Toegevoegd op 04-03-2014

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Eigenaar

      Zeer snelle reactie op mijn vraag met aandacht voor klantgrichtheid

      Toegevoegd op 30-01-2014

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 9
      Behulpzaamheid oplossen vraag 9
      Deskundigheid onderwerp 9
      Vriendelijkheid medewerker 9
      Totale score 9
    • Mail niet goed nagekeken

      Ik ben aan de telefoon correct geholpen maar naar mijn mail is niet goed gekeken.
      Het antwoord was niet goed.

      Toegevoegd op 13-01-2014

      Auteur: Dhr. Krouwel

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 2
      Deskundigheid onderwerp 2
      Vriendelijkheid medewerker 9
      Totale score 5
    • Tevreden

      Ik beveel BNP Paribas Cardif iedereen aan.

      Toegevoegd op 30-12-2013

      Auteur: Dhr. Pricken

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 8
      Totale score 8
    • Alles werd vakkundig en snel opgelost.

      Toegevoegd op 30-12-2013

      Auteur: Dhr. Sal

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 7
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 7
      Vriendelijkheid medewerker 7
      Totale score 7
    • Klantrespons

      De reactiesnelheid was ongekend. Ik heb zelf te lang gewacht met reageren en nu ik heb gereageerd was de oplossing zeer snel kenbaar gemaakt.

      Toegevoegd op 25-11-2013

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Vriendelijk correct en snel geholpen.

      Toegevoegd op 22-11-2013

      Auteur: Dhr. Remy Lenselink

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 9
      Behulpzaamheid oplossen vraag 9
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 7
      Totale score 9
    • Zeer tevreden

      Ik ben momenteel zeer tevreden over de werkwijze van BNP Paribas Cardif. Zij hebben mij goed geadviseerd en mijn claim snel en deskundig in behandeling genomen. De afwerking moet nog komen , maar ik ga er vanuit, dat dit ook soepel en goed zal verlopen.

      Toegevoegd op 11-11-2013

      Auteur: Dhr. Waltheer

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 9
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 9
      Totale score 9
    • Vraag

      Super goed geholpen met mijn vraag.

      Toegevoegd op 05-11-2013

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 0
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Snel antwoord op vraag

      Snelle en nette afhandeling van een vraag via de website!

      Toegevoegd op 21-10-2013

      Auteur: Dhr. Jut

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 9
      Behulpzaamheid oplossen vraag 9
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 9
      Totale score 9
    • Snel en correct

      Mijn verzoek is ineens, vlot en correct afgehandeld. Keurig! Dat maak je wel eens anders mee.

      Toegevoegd op 08-10-2013

      Auteur: Dhr. Mertens

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 9
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 8
      Totale score 8
    • Gewoon helemaal top! Vrijdag de mail verstuurd, en maandagmorgen al een heel vriendelijk, duidelijk mailtje terug! Beter kan niet!

      Toegevoegd op 07-10-2013

      Auteur: Mevr. Nobbe

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Administratie niet op orde. 2 jaar wel betaald en toch een aanmaning en dit jaar geen nota ontvangen.

      Toegevoegd op 30-09-2013

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 7
      Deskundigheid onderwerp 1
      Vriendelijkheid medewerker 6
      Totale score 6
    • Snel, maar niet heel behulpzaam

      Het wijzigen van een adres gaat omslachtig. Eerst vul je alles in, en vervolgens hoor je (per e-mail) dat je alsnog en brief moet sturen met handtekening. Erg onlogisch in deze tijd.

      Toegevoegd op 12-09-2013

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 4
      Deskundigheid onderwerp 6
      Vriendelijkheid medewerker 8
      Totale score 7
    • Telefonisch top geholpen!

      Via de website aangegeven dat ik graag mijn verzekering wilde beeindigen. Ben de volgende ochtend gelijk keurig teruggebeld, en dankzij het goede gesprek heb ik uiteindelijk besloten mijn verzekering niet te stoppen.

      Toegevoegd op 27-08-2013

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 9
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Behulpzaam en consumentgericht

      Prima bedrijf, fijn om zaken mee te doen.
      Ze helpen snel en goed, en hebben respect voor de consument.

      Toegevoegd op 26-08-2013

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 9
      Behulpzaamheid oplossen vraag 9
      Deskundigheid onderwerp 9
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • Snelle service en zeer klantvriendelijk.

      Toegevoegd op 14-08-2013

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Door omstandigheden ben ik 100% arbeidsongeschikt geraakt. Na een wachttijd van 1 jaar kreeg ik recht op uitkeringen. Elke maand wordt er een formulier toegestuurd met vragen die je moet beantwoorden. Deze stuur je terug en Cardif keert uit. Er wordt een sms naar je tel verstuurd en dat vind ik persoonlijk erg handig. Aangezien ik in het begin geen verstand had van deze zaken heb ik vaak gebeld en kreeg altijd aardige en behulpzame medewerkers aan de lijn. Ik ben ze daar dankbaar voor want het is gewoon echt niet leuk als je voor 100% arbeidsdsongeschikt bent. Dan moet je het in mijn geval van Cardif hebben. Ik adviseer aan iedereen om een arbeidsongeschiktheidsverzekering (liefts bij Cardif) af te sluiten.

      Toegevoegd op 17-07-2013

      Auteur: Dhr. Boor

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • 20 werkdagen voor het afhandelen.

      Ik wilde graag mijn verzekering stop zetten, en heb hiervoor het online formulier ingevuld. In de geautomatiseerde e-mail die ik daarop ontving staat een termijn van 20 werkdagen voordat ze de e-mail in behandeling nemen. Dit getuigd niet echt van klantvriendelijkheid.

      Toegevoegd op 15-07-2013

      Auteur: Dhr. Steenbakkers

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 4
      Behulpzaamheid oplossen vraag 2
      Deskundigheid onderwerp 4
      Vriendelijkheid medewerker 4
      Totale score 4
    • Klantgericht

      Wordt goed naar de klant gekeken en meegedacht. Wordt goed uitgelegd wat het allemaal inhoud en dit alles rustig en vriendelijk.

      Toegevoegd op 05-07-2013

      Auteur: Dhr. Van der Swaluw

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Tevredenheid

      Met een eenvoudig verzoek via de e-mail binnen 24 uur het gewenste antwoord. Service zoals het hoort !

      Toegevoegd op 03-07-2013

      Auteur: Dhr. Leenders

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • blij dat we deze polis toch hebben

      Cardif reageert snel, en vriendelijk.

      Toegevoegd op 01-07-2013

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 7
      Deskundigheid onderwerp 7
      Vriendelijkheid medewerker 7
      Totale score 8
    • Meer dan alleen mijn vraag beantwoord!

      Ik had via het contactformulier op de website een vraag gesteld over één van de diensten van Cardif waar ik gebruik van maak en binnen 1 dag had ik antwoord. Sowieso vond ik de snelle afhandeling erg prettig, maar ook was ik blij verrast om te lezen dat ze niet alleen mijn vraag beantwoord hadden, maar ook eventuele vragen die na het lezen van het antwoord ontstaan zouden kunnen hebben.

      Super fijn als mensen de vrijheid nemen om zo met je meedenken. Iets wat tegenwoordig jammer genoeg niet meer zo vanzelfsprekend is.

      Toegevoegd op 01-07-2013

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Vraag naar polis

      Zeer snelle en goede afhandeling.

      Toegevoegd op 28-06-2013

      Auteur: Dhr. Rompelberg

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 8
      Totale score 8
    • Heel snel en netjes geholpen, enige nadeel vind ik de datum van incasso, zou graag zien dat BNP mij een acceptgiro stuurt zodat ik zelf de openstaande premies kan overboeken maar dit scheen niet tot de mogelijkheden te behoren

      Toegevoegd op 26-06-2013

      Auteur: Mevr. Soomer

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Opzeggen verzekering

      Het opzeggen van een verzerking ging prima en gebeurde binnen de afgesproken tijd. Misschien had die tijd (in dit geval 20 werkdagen) iets korter gemogen maar de rest van de afhandeling verliep uitstekend!!

      Toegevoegd op 06-06-2013

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 6
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • Snel?

      Snel, goed, helder antwoord op mijn vraag gekregen. Bedankt!

      Toegevoegd op 04-06-2013

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Zeer tevreden

      Erg tevreden over het per omgaande antwoord ontvangen op mijn verzoek.

      Toegevoegd op 04-06-2013

      Auteur: Dhr. Van Beerschoten

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • betrouwbaar

      Heb al geruime tijd een verzekering via BNP Paribas Cardif en ben hier uiterst te vreden over en de premie is veel lager dan bij de meeste andere bedrijven die zich met hypotheekverzekering bezighouden. Doe uw voordeel hiermee. Mocht er iets zijn ze denken met u mee.

      Toegevoegd op 30-05-2013

      Auteur: Dhr. Rooze

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • voor mensen die een open rekening hebben waarbij automatische incasso's mogelijk zijn goede verzekering voor mensen met een blokade op de rekening een drama

      Toegevoegd op 29-05-2013

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 4
      Deskundigheid onderwerp 6
      Vriendelijkheid medewerker 8
      Totale score 7
    • Goede communicatie

      Via de mail is het netjes en snel behandeld.

      Toegevoegd op 12-04-2013

      Auteur: Dhr. Meijer

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 8
      Totale score 8
    • De E- mailafhandeling met BNP Paribas is zeer correct en vriendelijk.
      Ook de responstijd is goed.

      Toegevoegd op 11-04-2013

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 9
    • Vezeker u bij BNP Paribas

      De verzekering die ik heb afgsloten bij Paribas geeft mij een zeker gevoel, zodat ik nooit voor financiele problemen kom te staan, en dit terwijl ik al een paar jaar profiteer van mijn kunsstof kozijnen, waarvoor ik geld geleend heb.Ik had een vraag per email gesteld en binen een paar dagen had ik netjes en volledig een bevredigend antwoord.

      Toegevoegd op 02-04-2013

      Auteur: Dhr. Luijer

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 6
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 8
    • Tevreden klant

      Na Werkeloos te zijn geworden was snel handelen een must om weer een gezonde financiele situatie te hebben. BNP Paribas Cardif heeft daar door snel handelen aan bijgedragen.

      Toegevoegd op 04-03-2013

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 8
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 8
      Totale score 8
    • enquete ingevuld

      Goed bedrijf, handelt snel en klantgericht

      Toegevoegd op 29-01-2013

      Auteur: Dhr. Paul Helder

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 8
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 8
      Totale score 9
    • Tevreden

      Tevreden met u mail.

      Toegevoegd op 28-01-2013

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 6
      Behulpzaamheid oplossen vraag 6
      Deskundigheid onderwerp 6
      Vriendelijkheid medewerker 8
      Totale score 7
    • Afhandeling verzoek wijziging rek. nr.

      Erg snelle afhandeling van een klacht, het wijzigen van een rekeningnummer was niet voor alle polissen goed gegaan. Goede reactie betreft mijn klacht.

      Toegevoegd op 21-01-2013

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 8
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Wijziging rekeningnummer

      Eindelijk eens een organisatie waarbij je met alle benodigde gegevens zelf snel je rekeningnummsr kunt wijzigen via de email.

      Toegevoegd op 16-01-2013

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10
    • Snel geholpen

      Wilde rekeningnummer veranderen waar premie van wordt afgeschreven. Eerst gebeld, kreeg uitleg hoe ik dit via e-mail kon regelen. E-mail gestuurd en de volgende dag was het meteen geregeld, met een duidelijke e-mail ter bevestiging.

      Toegevoegd op 15-01-2013

      Auteur: Anoniem gepubliceerd

      Scoreverdeling:
      Snelheid afhandelen vraag 10
      Behulpzaamheid oplossen vraag 10
      Deskundigheid onderwerp 10
      Vriendelijkheid medewerker 10
      Totale score 10

Neem gratis contact met ons op Vragen?