Hebt u een andere verzekering dan de Hypotheek Aflos Verzekering?
En wilt u uw verzekering stoppen? Stuur ons dan uw verzoek per brief, met daarop uw handtekening. Met uw handtekening controleren we dat de juiste persoon de verzekering stopzet. Daarom hebben we ook een echte handtekening van u nodig en geen digitale handtekening. U kunt uw ondertekende brief ook scannen of er een foto van maken en als bijlage e-mailen naar info@bnpparibascardif.nl. Wegens extra drukte kan het iets langer duren voordat u een reactie van ons krijgt. Het duurt nooit langer dan twintig werkdagen. Het overgrote deel van de e-mails beantwoorden wij veel sneller. Vanaf oktober 2018 reageren we weer net zo snel als u van ons gewend bent.

 • Adres wijzigen
 • Algemene verzekeringsvoorwaarden opvragen
 • Claim indienen
 • Klacht indienen
 • Verzekering stoppen

  Hebt u een Hypotheek Aflos Verzekering?
  En bent u de verzekeringnemer? Vul dan het formulier hieronder in om uw verzekering stop te zetten.
  Bent u verzekerd voor arbeidsongeschiktheid en werkloosheid? En wilt u alleen nog maar verzekerd zijn voor arbeidsongeschiktheid? Dan mag u ook het deel voor werkloosheid van uw verzekering stoppen. Andersom is dat niet mogelijk: u kunt niet alleen voor werkloosheid verzekerd zijn en de verzekering voor arbeidsongeschiktheid stopzetten.

  Uw verzekering stopt binnen één maand nadat we uw verzoek ontvangen hebben. Stopt u uw verzekering binnen dertig dagen nadat de eerste verzekering is ingegaan en hebt u al premie betaald? Dan storten wij die terug.

  Stop uw verzekering

  Uw gegevens

  Geboortedatum *

  Notatie: 10-12-2018

  Let op: Alleen de verzekeringnemer kan dit verzoek doen. Wilt u de verzekering stopzetten via dit online formulier? Dan moet de achternaam van de verzekeringnemer voorkomen in het e-mailadres. Zodat we zeker weten dat de juiste persoon de verzekering stopzet. Is dat bij uw e-mailadres niet het geval? Dan kunt u uw verzoek per brief naar ons sturen. Vergeet u dan niet daaronder uw handtekening te zetten.

  U kunt uw polisnummer vinden op uw polisblad. Ben u uw polisblad kwijt? Bel dan naar het BNP Paribas Cardif Contact Center, tel. 0162-486000.

 • Verzekeringsbewijs opvragen

Neem gratis contact met ons op Vragen?