Hebt u een nieuw adres en bent u de verzekeringnemer? Vul dan het formulier hieronder in om dat aan ons door te geven. In het e-mailadres dat u invult, moet uw achternaam voorkomen. Zo weten we zeker dat de juiste persoon de adreswijziging aan ons doorgeeft. Staat uw achternaam niet in uw e-mailadres? Stuur ons dan een brief met daarop uw handtekening. We verwerken uw adreswijziging zo snel mogelijk maar in elk geval binnen twintig werkdagen nadat we deze ontvangen hebben. Of op de ingangsdatum die u hebt aangegeven. U krijgt hiervan een bevestiging per e-mail en per post.

 • Adres wijzigen

  Hebt u een Hypotheek Aflos Verzekering?
  Gebruik dan in het formulier hetzelfde e-mailadres als dat waarmee u uw verzekering bij ons hebt aangevraagd. Hebt u inmiddels een ander e-mailadres? Dan kunt u dat invullen. Wij bellen u dan om er zeker van te zijn dat u de juiste persoon bent om de adreswijziging door te geven. Wegens extra drukte kan het iets langer duren voordat u een reactie van ons krijgt. Het duurt nooit langer dan twintig werkdagen. Het overgrote deel van de e-mails beantwoorden wij veel sneller. Vanaf oktober 2018 reageren we weer net zo snel als u van ons gewend bent. Of op de ingangsdatum die u aan ons doorgegeven hebt. U krijgt hiervan een bevestiging per e-mail en per post.

  Verander uw adres

  Uw gegevens

  Let op: Alleen de verzekeringnemer kan dit verzoek doen. Wilt u uw adres wijzigen via dit formulier? Dan moet de achternaam van de verzekeringnemer voorkomen in het e-mailadres. Zodat we zeker weten dat de juiste persoon het adres wijzigt. Is dat bij uw e-mailadres niet het geval? Dan kunt u uw verzoek per brief naar ons sturen. Vergeet u dan niet daaronder uw handtekening te zetten.

  Geboortedatum *

  Notatie: 10-12-2018

  U kunt uw polisnummer vinden op uw polisblad. Ben u uw polisblad kwijt? Bel dan naar het BNP Paribas Cardif Contact Center, tel. 0162-486000.

  Uw oude adres:

  Uw nieuwe adres:

  Op welke datum wilt u dat we uw adres veranderen?

  Ingangsdatum *

  Notatie: 10-12-2018
 • Algemene verzekeringsvoorwaarden opvragen
 • Claim indienen
 • Klacht indienen
 • Verzekering stoppen
 • Verzekeringsbewijs opvragen

Neem gratis contact met ons op Vragen?