Wilt u uw verzekeringsbewijs (polisblad) nog een keer ontvangen? Vul het formulier hieronder in. In het e-mailadres dat u invult, moet uw achternaam voorkomen. Zo weten we zeker dat de juiste persoon het verzekeringsbewijs opvraagt. Staat uw achternaam niet in uw e-mailadres? Stuur ons dan een brief met daarop uw handtekening. U krijgt dan zo snel mogelijk maar in elk geval binnen twintig werkdagen een kopie van uw verzekeringsbewijs. Vanwege drukte duurt het wat langer voordat u een reactie van ons krijgt. Vanaf oktober 2018 reageren we weer net zo snel als u van ons gewend bent.

 • Adres wijzigen
 • Algemene verzekeringsvoorwaarden opvragen
 • Claim indienen
 • Klacht indienen
 • Verzekering stoppen
 • Verzekeringsbewijs opvragen

  Hebt u een Hypotheek Aflos Verzekering?
  Gebruik dan in het formulier hetzelfde e-mailadres als dat waarmee u uw verzekering bij ons hebt aangevraagd. Hebt u inmiddels een ander e-mailadres? Dan kunt u dat invullen. Wij bellen u dan om er zeker van te zijn dat u de juiste persoon bent om het verzekeringsbewijs op te vragen. We sturen het u daarna zo snel mogelijk maar in elk geval binnen twintig werkdagen toe.

  Vraag uw polisblad op

  Uw gegevens:

  Let op: Alleen de verzekeringnemer kan dit verzoek doen. Wilt u uw polisblad opvragen via dit online formulier? Dan moet de achternaam van de verzekeringnemer voorkomen in het e-mailadres. Zodat we zeker weten dat de juiste persoon het polisblad opvraagt. Is dat bij uw e-mailadres niet het geval? Dan kunt u uw verzoek per brief naar ons sturen. Vergeet u dan niet daaronder uw handtekening te zetten. 

  Geboortedatum *

  Notatie: 10-12-2018

  Bent u uw polisblad kwijt? Bel dan naar het BNP Paribas Cardif Contact Center, tel. 0162-486000.

Neem gratis contact met ons op Vragen?