Cardif organiseert sponsortennistoernooi

Sportief evenement voor business partners ten behoeve van Stichting Roparun

Verzekeringsmaatschappij Cardif, onderdeel van de Groep BNP Paribas, organiseert op donderdag 14 mei een sponsortennistoernooi ten bate van Stichting Roparun. Relaties van Cardif spelen die middag wedstrijden voor het goede doel.

Cardif neemt dit jaar voor het eerst mee aan de Roparun, de non-stop estafetteloop van Parijs naar Rotterdam die bekend staat als hét sportieve evenement ten bate van de strijd tegen kanker. Het sponsortennistoernooi is één van de activiteiten die Cardif organiseert om zoveel mogelijk bij te dragen aan de goede doelen die door Stichting Roparun worden gesteund.

Het tennistoernooi op 14 mei, wordt gehouden op de accommodatie van Tennisvereniging Engelen in Engelen. Het toernooi bestaat uit dubbelwedstrijden, ingedeeld naar speelniveau. Relaties van Cardif kunnen zich inschrijven als speler of supporter via http://www.cardifcares.nl/tennistoernooi. De wedstrijden beginnen om 14.00 en het toernooi wordt afgesloten met een barbecue. Minimaal 80 procent van het inschrijfgeld komt direct ten goede aan de Stichting Roparun.

Cardif organiseert sponsortennistoernooi

ContactgegevensTelefoon: (0162) 486 000

Neem gratis contact met ons op Vragen?