De Hypotheek Aflos Verzekering lost de top van uw hypotheek af als u arbeidsongeschikt raakt! Hierdoor dalen uw maandelijkse hypotheeklasten. U kunt zich aanvullend voor werkloosheid verzekeren.

Wij lossen de top van uw hypotheek af!

Voor het kopen van een woning vraagt de verkoper vaak een (bank)garantie. Een vergoeding voor als de koop toch niet doorgaat. Met de garantiestelling waarborgsom voldoet u aan deze eis.

Garantie voor de verkopende partij

Lage premie

Wilt u zelf iets regelen? Vul dan online een formulier in. U kunt hier bijvoorbeeld uw nieuwe adres doorgeven, uw claim indienen of uw verzekering stoppen. Snel en makkelijk.

Wij helpen u graag!

Zelf regelen

Over BNP Paribas Cardif

Onze verzekeringen beschermen u en uw gezin tegen de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden. Op deze website vindt u informatie over onze producten en diensten.

Meer informatie

Wijzer in geldzaken

Wijzer in geldzaken

Wijzeringeldzaken.nl is de wegwijzer naar betrouwbare informatie over jouw geldzaken. Platform Wijzer in geldzaken is een initiatief van de Rijksoverheid en ruim 40 partijen. Wijzer in geldzaken heeft voor verzekeringen onafhankelijke informatie beschikbaar. Bekijk het zelf op de website van Wijzer in Geldzaken.