U hebt een leuke baan. U hebt een mooi huis. De hypotheek kunt u prima betalen van uw salaris. Net als uw vaste lasten. Maar wat gebeurt er als u arbeidsongeschikt of werkloos wordt of zelfs overlijdt? Dan kunt u rekenen op BNP Paribas Cardif.

Met BNP Paribas Cardif bent u altijd goed beschermd

U verzekert zich bij ons tegen de risico's van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden. Hier hebben wij veel ervaring in. Wij weten wat er speelt in de maatschappij. En we vernieuwen onze verzekeringen regelmatig. Zo introduceerden we onlangs de Hypotheek Aflos Verzekering.

Maak uw keuze

Bij arbeidsongeschiktheid en/of werkloosheid verandert uw situatie, want er is dan vaak sprake van terugval in inkomen. Kunt u uw hypotheeklasten dan nog betalen?
 

Uw hypotheeklasten blijven betalen

Hebt u bij ons een overlijdensrisicoverzekering? Dan geeft u uw gezin financiële ruimte als u er niet meer bent. Zij kunnen bijvoorbeeld hun vaste lasten of de hypotheek blijven betalen.

Laat uw gezin veilig achter

Voor het kopen van een woning vraagt de verkoper vaak een (bank)garantie. Een vergoeding voor als de koop toch niet doorgaat. Met de garantiestelling waarborgsom voldoet u aan deze eis.
 

Garantie voor de verkopende partij

Lage premie

Hebt u bij ons een Credit Care kredietbeschermer? Dan is het financiële risico van uw lening verzekerd. Als u bijvoorbeeld komt te overlijden, ontvangen uw nabestaanden een bedrag van ons. Hiermee kunnen zij de lening in één keer aflossen.

Nabestaanden kunnen lening aflossen

Tot € 50.000

Wij gaan graag een stapje verder dan financiële hulp alleen. Daarom bieden we onze klanten extra service en hulp met Cardif Cares. Bijv. met het vinden van werk, juridische hulp of een budgetcoach.

 

U krijgt praktische hulp

Al meer dan een half miljoen Nederlanders is door BNP Paribas Cardif goed beschermd.

Neem gratis contact met ons op Vragen?