Kennismakingsaanbod: Hypotheek Aflos Verzekering drie maanden premievrij

Vraag de Hypotheek Aflos Verzekering aan vóór 1 januari 2019 en uw klant maakt gedurende drie maanden kosteloos kennis met dé basisoplossing voor een beschermde hypotheek.

De risico's van arbeidsongeschiktheid en werkloosheid zijn van groot belang in een hypotheekadviesgesprek. De Hypotheek Aflos Verzekering biedt een eenvoudige oplossing, waarmee de top van de hypotheek in één keer afgelost wordt bij arbeidsongeschiktheid. Uw klant kan nu rustig de tijd nemen om kennis te maken met deze oplossing; uw klant ontvangt namelijk de eerste drie maanden premie retour!

De premievrije periode van drie maanden geldt voor álle aanvragen in de periode 1 oktober en 31 december 2018, ongeacht de ingangsdatum van de verzekering.

Actievoorwaarden
Hiervoor hoeft uw klant niks te doen. Zodra wij drie maanden premie hebben geïncasseerd, storten wij deze terug op de rekening van uw klant. Gaat de verzekering van uw klant pas in 2019 van start? Geen probleem! Het gaat namelijk om de datum waarop u de aanvraag indient. Dus voor elke aanvraag die u tussen 1 oktober en 1 januari 2019 indient, ontvangt uw klant de eerste drie maanden premie van ons terug. De Hypotheek Aflos Verzekering is op elk moment opzegbaar. Zegt uw klant de verzekering op binnen de eerste drie maanden? Dan ontvangt uw klant de reeds betaalde premie terug.

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met een van onze accountmanagers. 

Hebt u al een aanstelling bij ons?

 • Arbeidsongeschiktheid: cijfers en info

  Jaarlijks ontvangen zo’n 550.000 Nederlanders een uitkering voor arbeidsongeschiktheid

  En dat zijn echt niet alleen mensen met een fysiek zwaar beroep. In ruim een derde van de gevallen is een psychische aandoening de oorzaak. Ook kan uw klant natuurlijk arbeidsongeschikt raken door een ongeluk of door een herseninfarct. Kan uw klant in zo’n geval zijn hypotheeklasten nog betalen? 

  Wij begrijpen dat risico’s als arbeidsongeschiktheid doorgaans veel uitleg en dus tijd kosten. Maar een goed advies hoeft niet tijdrovend te zijn. De Hypotheek Aflos Verzekering lost in één keer de top van de hypotheek af als uw klant in de WIA komt. Hierdoor dalen de maandelijkse hypotheeklasten blijvend. Dat maakt de Hypotheek Aflos Verzekering een sterke aanvulling op uw advies.

  Hier vindt u informatie over arbeidsongeschiktheid, WIA en de eerste basisverzekering voor arbeidsongeschiktheid: Hypotheek Aflos Verzekering. Bekijk snel de video's, infographics en publicaties. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met een van onze accountmanagers.

  Arbeidsongeschiktheid: cijfers en info

  Arbeidsongeschiktheid: cijfers en info

  Arbeidsongeschiktheid: cijfers en info

  Arbeidsongeschiktheid: cijfers en info

  Arbeidsongeschiktheid: cijfers en info

  Klik hier om de infographic te downloaden.

 • Video's

  Arbeidsongeschiktheid: risico's en oplossingen

  Disability: risks and solutions (English subtitles)

  Voor consumenten: hoe werkt de Hypotheek Aflos Verzekering?

  For consumers: How does the Hypotheek Aflos Verzekering work? (English subtitles)

  Kennisclip 1: de Hypotheek Aflos Verzekering van BNP Paribas Cardif

  Kennisclip 2: hoe werkt de Hypotheek Aflos Verzekering?

  Kennisclip 3: wat is de doelgroep van de Hypotheek Aflos Verzekering?

  Kennisclip 4: de premie van de Hypotheek Aflos Verzekering

  Kennisclips 5: hoe vraagt u de Hypotheek Aflos Verzekering aan?

  Kennisclip 6: hoe gaan wij om met bestaande aandoeningen?

  Kennisclip 7: aanvullend verzekeren voor werkloosheid

 • Artikelen en downloads

  Infographic arbeidsongeschiktheid BNPPC

    Downloaden (943 kB)

  Infographic arbeidsongeschiktheid neutraal

    Downloaden (900 kB)

  Interview Marieke van Zuien en Leon van Vliet in Assurantie Magazine

  Markt moet gezamelijk innovatiedrempels overwinnen

    Downloaden (170 kB)

  Blog Jurjen Oosterbaan - De waarde van vertrouwen

  Lees verder

  Interview Marieke van Zuien: Hypotheekbescherming kun je niet links laten liggen

  Lees verder

  Brochure online versie

    Downloaden (607 kB)

  Brochure printversie

    Downloaden (746 kB)

  Handleiding Hypotheek Aflos Verzekering Adviesbox

    Downloaden (2,800 MB)

  Handleiding Hypotheek Aflos Verzekering Finix

    Downloaden (3,159 MB)

  Handleiding Hypotheek Aflos Verzekering Scenario Advies

    Downloaden (2,662 MB)

  Presentatie Rob Timmermans op HypoVak

  Passend adviseren met een aflosverzekering

    Downloaden (568 kB)

  Verzekeringsvoorwaarden arbeidsongeschiktheid

    Downloaden (313 kB)

  Verzekeringsvoorwaarden arbeidsongeschiktheid + werkloosheid

    Downloaden (416 kB)

  Hoe gaan wij om met bestaande aandoeningen?

    Downloaden (420 kB)

  Productkaart HAV 0917

    Downloaden (154 kB)

  Arbeidsongeschiktheid en de aflosverzekering

  Rob Timmermans in vakblad VVP over arbeidsongeschiktheid en de aflosverzekering.

    Downloaden (148 kB)
 • Evenementen

  Wij organiseren workshops over arbeidsongeschiktheid in het hypotheekadvies. Tijdens deze workshop staan het risico op arbeidsongeschiktheid en de Hypotheek Aflos Verzekering centraal. Hoe groot is het risico op arbeidsongeschiktheid nu eigenlijk? Hoe ga je om met arbeidsongeschiktheid in het adviesrapport? En wat zijn de voordelen van een eenmalige aflossing op de hypotheek bij arbeidsongeschiktheid? Deze vraagstukken passeren tijdens de workshop de revue.

  Wilt u meedoen aan een workshop? Bekijk dan het overzicht hieronder en meld je aan via de button.

  Meld me aan voor een workshop!

  DatumTijdLocatie
  vrijdag 18 januari 20199.30 - 12.00Van der Valk Zwolle
  woensdag 23 januari 20199.30 - 12.00Van der Valk Breda
  donderdag 24 januari 20199.30 - 12.00Van der Valk Roermond
  woensdag 30 januari 20199.30 - 12.00Van der Valk Amersfoort A1

  Wilt u zich aanmelden voor een van de evenementen of workshops? Stuur dan een mail naar nlaccountmanagement@bnpparibascardif.com.

   

 • Over de Hypotheek Aflos Verzekering

  Over de Hypotheek Aflos Verzekering

  De Hypotheek Aflos Verzekering lost de top van de hypotheek af als uw klant arbeidsongeschikt raakt! Hierdoor dalen de maandelijkse hypotheeklasten. En verlaagt of voorkomt uw klant een mogelijke restschuld. Dit geeft uw klant financiële flexibiliteit op het moment dat hij dit goed kan gebruiken. Uw klant kan zich aanvullend voor werkloosheid verzekeren.

  Wij lossen de top van de hypotheek af!

  De Hypotheek Aflos Verzekering lost in één keer de top van de hypotheek af als uw klant in de WIA komt. Hierdoor dalen de maandelijkse hypotheeklasten. En verlaagt of voorkomt uw klant een mogelijke restschuld.

  Hoe berekenen wij de uitkering voor arbeidsongeschiktheid?

  De uitkering is minimaal € 250 en maximaal € 150.000. De uitkering berekenen wij als volgt: het uitgangspunt is om de hypotheekschuld met de uitkering te verlagen tot 60% van de marktwaarde van de woning. Voor de berekening gaan wij uit van de marktwaarde woning, hypotheeksom, hypotheekrente en startdatum die bij de aanvraag zijn ingevuld. De uitkering is afgestemd op een standaardsituatie: een annuïtair dalende hypotheek die dertig jaar loopt.

  Is er sprake van een afwijkende (samengestelde) hypotheekvorm, een afwijkende looptijd, een tussentijdse aflossing, of is de marktwaarde van de woning veranderd? Dan kan de uitkering hoger of lager zijn dan het verschil tussen de hypotheekschuld en de 60% van de marktwaarde van de woning (60% LTV) zoals bij aanvang is berekend.

  Hypotheek Aflos Verzekering

  Wanneer keren wij uit voor arbeidsongeschiktheid?

  Krijgt uw klant een WIA-uitkering van het UWV? En voldoet uw klant aan de overige verzekeringsvoorwaarden? Dan krijgt uw klant van ons een uitkering voor arbeidsongeschiktheid.

  Hoeveel keren wij dan uit?

  De hoogte van de uitkering lezen wij af van het uitkeringsschema op het verzekeringsbewijs. Wij kijken naar de kalendermaand waarin de verzekerde voor het eerst recht heeft op een WIA-uitkering. De hoogte van de uitkering is gelijk aan het bedrag dat bij de betreffende maand in het uitkeringsschema staat. Het uitkeringsschema blijft bij een automatische verlenging van de verzekering altijd gelijk.

  De hoogte van de uitkering is nooit meer dan de restschuld op het moment dat het recht op uitkering ontstaat.

  Is de geldverstrekker niet de eerste begunstigde? Dan verlagen wij de uitkering met 50%.

  Hoe gaan wij om met bestaande aandoeningen?

  Heeft uw klant voor de start van de verzekering al een aandoening? Dan kan uw klant de verzekering wel afsluiten. Uw klant krijgt dan alleen geen uitkering van ons als uw klant door deze aandoening arbeidsongeschikt wordt. Ook brengen bestaande aandoeningen een verhoogd risico op andere aandoeningen met zich mee. Wordt uw klant arbeidsongeschikt door deze andere aandoening? Dan krijgt uw klant van ons ook geen uitkering.

  Het blijft belangrijk dat u bij bepaalde ernstige aandoeningen goed afweegt of de verzekering bij uw klant past. Bij een aantal ernstige bestaande aandoeningen is de kans groot dat uw klant hierdoor arbeidsongeschikt wordt. En dan is de kans dat uw klant een uitkering uit deze verzekering krijgt erg klein. Hierover leest u meer in het document 'Hoe gaan wij om met bestaande aandoeningen?'.

  Aanvullende dekking voor werkloosheid

  Uw klant kan zich aanvullend voor werkloosheid verzekeren! De Hypotheek Aflos Verzekering geeft uw klant een maandelijkse uitkering bij aanhoudende werkloosheid. Heeft uw klant zijn of haar maximale aantal WW-uitkeringen van het UWV ontvangen? En is uw klant nog werkloos? Dan ontvangt uw klant maximaal twaalf maanden een uitkering van ons. Wij keren dus uit als uw klant dit het meest nodig heeft.

  Aanvullend verzekeren voor werkloosheid

  Wilt u meer weten over de Hypotheek Aflos Verzekering? 

  In de verzekeringsvoorwaarden en productkaart vindt u meer informatie over de Hypotheek Aflos Verzekering. Of neem contact op met een van onze accountmangers. Hun contactgegevens vindt u onder het kopje 'Neem gerust contact met ons op!'. Wij helpen u graag. 

   

 • Neem gerust contact met ons op!
 • Activeer uw account

  Activeer uw account

Neem gratis contact met ons op Vragen?